· 

Gastblog #69. Waarom een natuurbruiloft de perfecte keuze is voor jullie speciale dag

michele nature weddings weddingplanner

Hallo, ik ben Michele, weddingplanner en oprichter van “Nature Weddings”.

 

Wij zijn gespecialiseerd in intieme bruiloften midden in de natuur. Denk aan prachtige zonsondergangen, unieke en bijzondere buitenlocaties en ceremonies met een rustieke uitstraling. Wij zoeken wat bij jullie past, zo dat jullie kunnen trouwen onder jullie eigen voorwaarden en wat bij jullie past en niet per sé volgens traditie en norm. Alleen als jullie dat willen. 


1. Uniek aspect van natuurbruiloften

Trouwen in de natuur biedt iets magisch; de frisse lucht, het geluid van vogels en het prachtige uitzicht zorgen voor een unieke, ongedwongen setting. Denk aan blote voeten in het gras, dineren aan lange tafels onder de sterrenhemel en met elkaar bij het kampvuur zitten en misschien een leuke activiteit boeken of spelletjes spelen waar jullie nog meer kunnen verbinden met jullie dierbaren. 

 

 

 

 


2. Waarom kiezen voor een natuurbruiloft?

Een natuurbruiloft biedt bruidsparen de kans om iets totaal unieks te creëren, weg van de drukte en conformiteit van de traditionele trouwlocaties. Bovendien is het vaak duurzamer en milieuvriendelijker.

 

Van een intieme en ongedwongen ceremonie op het strand tot een romantische dans onder de sterren in het bos, rijden op een quad, uit een vliegtuig springen of zelfs een gedurfde viering met een spectaculair uitzicht op de bergen - alles is mogelijk in binnen- en buitenland!

 


4. Praktische tips

Een paar tips voor jullie perfecte natuurbruiloft: kies een locatie die goed bereikbaar is voor jullie gasten, zorg voor een back-up plan bij slecht weer en omarm de natuurlijke omgeving door het decor simpel en stijlvol te houden. Mijn gratis roadmap is een aanrader als jullie plannen hebben om in de natuur te trouwen. 

Mijn belangrijkste tip lijkt misschien simpel, maar is van onschatbare waarde: laat op jullie trouwdag de verwachtingen volledig los.  De perfecte bruiloft ontstaat wanneer jullie de dag écht beleven zonder verwachtingen of zorgen. Als jullie te veel vasthouden aan het perfecte plaatje, kunnen verwachtingen en gedachten de overhand nemen en dat maakt het moeilijker om van de mooie momenten te genieten.

 

 


Onvoorziene dingen gebeuren vaak – een leverancier kan onverwachts ziek worden, iemand kan te laat komen, of dierbaren gedragen zich anders dan verwacht. Door los te laten en in het moment te leven, kunnen jullie ondanks onverwachte gebeurtenissen volop genieten van wat écht belangrijk is: elkaar en jullie liefde.

5. Aanbod met inhoud

Iedereen die deze blog leest of klant is bij AIM your WEDDNG ontvangt mijn Workshop Trouw Do it yourself gratis t.w.v €47.

 

 

Hoe ontvang ik de gratis workshop?

Schrijf mij, Michele een mail aan info@natureweddings.nl met het onderwerp: "AIM your WEDDING: gratis Trouwworkshop", dan ontvang je een linkje om gratis deel te kunnen nemen aan de workshop.

   

Ben je geïnteresseerd in een natuurbruiloft en wil je weten hoe ik jullie kan helpen, bezoek dan mijn website en laat je inspireren of boek direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

 

 

Wil je gewoon meer weten over trouwen in de natuur dan zijn er heel veel handige tips op deze blog te vinden. 


Dank voor je aandacht. Ik, Sabrina, heb al meerdere keren met Michele mogen samenwerken. Eerst als vakkundig videograaf, daarna als gedreven weddingplanner en ik ben steeds weer onder de indruk van haar bereisde leven, creatieve mind en doorzettingsvermogen. Zij is autodidact en zeer sportief. Ze schrikt niet terug van onvoorziene wendingen. Als je een echt bijzondere trouwlocatie zoekt of activiteit in welk land dan ook dan laait Michele daar van op en zal zorgen voor een geweldige beleving. Ga met haar in gesprek om jullie ideeën door te spreken als je ontraditioneel jullie dag van de liefde wilt vieren, vergeet dan niet om schoenen en/of jasjes te laten personaliseren door mij voor het complete plaatje ;-)

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED