· 

Blog #68. Details op trouwjasjes: zeer persoonlijke touch

De trend dat bruidegommen op een onopvallend plekje in hun pak een lief woordje of trouwdatum laten borduren groeit en dit is geweldig leuk zo'n geheime boodschap. Wij zorgen ervoor dat de bruiden ook niet achterblijven en in deze blog laten we zien hoe jij jouw kersverse hubby kan verrassen met een persoonlijk detail, denk aan:

 

♥  Mrs + nieuwe naam

♥  trouwdatum

♥  stukje songtekst

♥  koosnaampje

♥  jullie monogrammen met een hartje 

♥  jouw wens

 

Verder worden meer extra versieringen getoond, laat je volledig inspireren!

 

1. Onder de kraag verstopt

Het liefst wil je het customized jasje doordragen na de trouwdag en kan je het storend vinden als jullie trouwdatum of Mrs met je nieuwe naam zichtbaar is. Op zoek naar een verstopplekje komt de onderkant van de kraag in beeld, hier kan je dit soort leuke dingen kwijt. Jouw jasje blijft tijdloos, maar toch kan je even de bruidegom en gasten verrassen door de kraag omhoog te steken, succes verzekerd!

tekst op rug trouwjasje spijkerjasje trouwdatum kraag
suede jasje bruid met bloemen en trouwdatum kraag

trouwdatum onder kraag bruid

Hebben jullie je hart verpand aan een speciaal plekje, misschien waar jullie elkaar ontmoet hebben of waar je ten huwelijk bent gevraagd, dan kunnen we die locatie invoeren om GPS-coördinaten te krijgen, deze kunnen ook op het jasje geschilderd worden, het staat wel sophisticated, vind je niet?!

2. Mouwen met verrassende wending

Je loopt, beweegt en zwaait misschien nu net iets vaker met je armen als je een tekst op de mouwen hebt, het is altijd verrassend en staat erg leuk en origineel. Denk ook weer aan de trouwdatum, monogrammen, quote, een bepaalde GPS-locatie en verderop nog een aantal mooie ideeën.

Van een kleine toevoeging tot een bijna mouwlange tekst, je mag altijd het lettertype kiezen. Hebben jullie een bepaald liedje dat jullie altijd meezingen of een bepaald zinnetje...laat het terugkomen op de mouwen.

De kleur tekst mag je ook kiezen. Kies je strak voor wit, of liever voor goud, rosé of zilver. Alles is mogelijk ook jullie favoriete kleur natuurlijk.

Bloemen!

Zeer veel is mogelijk van kantachtige bloemen tot lieflijke rozen of andere bloemen, klein of groot, het doet allemaal mee aan het complete plaatje. Vlinders erbij of een aan soort illustratie is altijd prachtig.

3. Rozen op de mouwen zijn super romantisch

Heerlijk om ook bloemen op de mouwen terug te laten komen, het geeft een romantische gevoel en dat past enorm goed bij een bruiloft. Hier zijn rozen gecombineerd met mooie vlinders.

4. Manchetten die bij iedere beweging aandacht vangen

Vaak wordt gekozen om de manchetten aan de binnen-of buitenzijde te beschilderen. Bij iedere beweging zie je het zelf en bij anderen valt het ook op, vooral na de trouwdag is dit erg leuk.

5. De voorzijde van het jasje doet ook mee!

Je kunt de mooiste beschildering of bedrukking hebben op de rugzijde, maar dan is het jammer dat men aan de voorzijde er niks van ziet. Je kunt dan een kleine (of zoals hierboven grote) beschildering als 'voorproefje' aan de voorzijde laten zien. Het geeft een soort 3D beleving. Bloemen, jullie monogrammen, trouwlogo of een grapje.

6. De revers bieden ook mogelijkheden tot mooie details

Je hebt al een aantal foto's gezien waarbij de voorzijde van de revers is beschilderd. Dit staat erg mooi bij het gezicht van de bruid. De revers kan ook beschilderd worden aan de achterzijde van de flappen, maar ook aan de binnenzijde. Twee prachtige verstopplekjes voor grapjes, koosnaampjes en mooie quotes en teksten die bij jullie passen. Ook een serieus detail dat aan een dierbare doet denken kan hier geschilderd worden, je draagt het op je hart bij je.

7. De tailleband, nooit aan gedacht!

trouwjas met bloemen, gewei en trouwdatum

De tailleband leent zich uitstekend voor een tekst of trouwdatum, denk ook eens aan Romeinse cijfers voor de trouwdatum.

Eén van de bruiden gebruikte de tailleband om rondom een aantal dichtregels te laten schilderen wat een prachtig resultaat opleverde.

8. Grapjes op het trouwjasje

Een aantal bruiden hebben de kans genomen om een grapje op het jasje te laten schilderen, een soort onderonsje, precies zoals bruidegommen dat vaak laten doen.

Bonny verraste haar kersverse man met een een soortgelijke toevoeging, hilarisch was dit!

geheimpje in pak bruidegom en ook bij bruid
Foto: Marttje Photography

Dank je wel voor je interesse, dit was een fotoalbum pur sang, maar met erg veel inspiratie, ik ben benieuwd of jij nu een verlangen hebt iets toe te voegen aan de andere zijdes van jouw jasje. Laat het mij graag weten, hoe persoonlijker het jasje, hoe mooier en waardevoller. Nu je tot zover gekomen bent geef ik €30 korting op een extra beschildering zoals hier getoond is. Zoek contact en vertel dat je blog 68 gelezen hebt en gebruik wilt maken van de €30 korting. 

 

Fijne dag!

Liefs,

Sabrina

Wil je geen jasje laten beschilderen, maar vind je een  geschikt jasje uit de webshop (razend snel te leveren), dan kan ik er iets persoonlijks, zoals hierboven getoond, aan toevoegen, zie hier de verwijzingen naar de webshop, klik op het plaatje.


Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED