· 

Blog #70. De leukste spijkerjasjes van deze zomer

spijkerjasje voor bruid origineel en modern

Spijkerjasjes die je doen stralen in originaliteit en comfort.

 

In deze blog de laatste 10 spijkerjasjes van bruiden. De trouwfoto's zijn nog niet ontvangen van de meesten, zodra ze binnen kom je ze vast tegen op instagram of een andere blog. 


1. Veldbloemetjes op spijkerjasje

Marja had zo'n mooi trouwkaartje met veldbloemetjes en grasjes dat het zich goed leende om na te tekenen en te laten printen op een spijkerjasje.

2. Less is more

Sobere pracht met gipskruid, olijftakjes en de tekst Just Married in een gewenst lettertype. De geprinte gipskruid wordt extra opgelicht met penseel en verf voor een sprankelende krans.


Wat zeggen klanten?

3. Met bruid en moeder in gesprek

Online bepaalden we via een gezellig zoomgesprek de bloemcompositie. Het lettertype en de setting werden ook uitgezocht, een jasje compleet naar wens.

4. Mrs jasje als verrassing van de bruidegom

Lisanne werd verrast door haar bruidegom met een gepersonaliseerd jasje met haar nieuwe naam. Een geweldige actie van Michel!

Bruidegommen, ik denk graag met je mee!


5. Nederlandse tekst op jeansjasje


Deze bruid was aan het dubben over de tekst, tot ik vroeg welk liedje ze vaak zingen, dat was dit dus liedje en past ook echt bij hen.

Bedrukte spijkerjasjes kunnen ook van de trouwdatum worden voorzien, dit wordt geschilderd, omdat de printer niet op deze plekken kan komen.


spijkerjasje met hoog draagcomfort voor bruiden

6. Klaprozen en veldbloemen op spijkerjasje

Voor een natuurminnende bruid werd dit jasje bedrukt met klaprozen, distels, korenbloemen en meer veldbloemen, vind je het geen schatje?

7. Een last-minute bestelling: jasje uit de webshop

Carolien had vanwege het weer snel een jasje nodig. Gelukkig zijn er in de webshop een aantal leuke jasjes, dus koos ze deze want ook op hun trouwkaart stond de tekst : 'Just got real' en wat stond het leuk!


8. Doe eens gek!

Chantal wilde een leuk jasje voor haar boerderij bruiloft en vroeg of ik ook een koeienkop had. Nou, die ik ging ik voor haar tekenen natuurlijk, in de hoop nog eens een compositie te mogen maken met dit lieve kopje!


korting voor bruiden voor spijkerjasjes bedrukt naar wens

9. Voorjaarsbloemen en symboliek

Bruid Amelda  wilde graag voorjaarsbloemetjes op haar spijkerjasje voor haar bruiloft in mei. Zij koos voor deze opzet in combinatie met haar nieuwe naam.

10. Kantachtige bloemen en tekst op jeansjasje

Saskia koos voor kantachtige bloemen en haar eigen tekst, zoals bij iedere bruid. Deze witte print matcht altijd mooi op een trouwjurk, Zit niet in over wit-ivoor en andere wittinten, het staat altijd mooi bij elkaar.


Dankjewel voor je aandacht.

 

Krijg je ook zin in zo'n eyecatcher dat handig is om achter de hand te hebben, maar vooral ook veel doet voor de bruidsuitstraling, dan kunnen we een van deze processen in gang zetten:

 

   1. Kies een kant &klaar ontwerp dat gecombineerd wordt met jouw eigen tekst, vanaf €150, lees meer...

   2. We stellen een compositie naar wens samen of gaan achter de tekentafel, vanaf €247. Leg contact

Mocht je je verder willen verdiepen....

blog over beschilderde schoenen

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED