· 

Blog #71. O la, la, dat zijn gave schoenen!

Allereerst ken je AIM your WEDDING als dienst voor bruiden en bruidegommen, maar natuurlijk kan AyW voor iedere liefhebber van handvervaardigde kunst veel betekenen. Deze blog gaat over beschilderde schoenen in het ALGEMEEN, die iedereen zou kunnen bestellen en dragen, daarvoor hoef je niet het huwelijksbootje in te stappen.

beschilderde nikes en andere sneakers

Of je nu een stijlvolle vrouw, een trendbewuste puber of een modebewuste man bent, je schoenen zijn het ultieme canvas om je persoonlijkheid en creativiteit te laten zien. De trend van beschilderde sneakers, gympen en Dr. Martens groeit snel, en het is niet moeilijk te zien waarom. Het is de perfecte manier om je outfit op te pimpen en een statement te maken zonder een woord te zeggen. Laten we eens kijken waarom dit zo’n hype is en hoe het een must-have is voor jouw garderobe.


Waarom beschilderde gympen, sneakers of Dr. Martens?

Als je een uniek paar schoenen hebt dat niemand anders draagt, dan voel je je meteen een stuk zelfverzekerder. Beschilderde sneakers en Dr. Martens geven je die edgy vibe waar je naar zoekt. Ze zijn persoonlijk, kunstzinnig en zorgen ervoor dat jij er als geen ander uitziet. Hier zijn een paar redenen waarom iedereen fan is van deze creatieve kicks:


1. Unieke schoenen aan je voeten

Niemand wil hetzelfde dragen als de rest. Met beschilderde sneakers of Dr. Martens draag je letterlijk een kunstwerk. Of het nu bloemen, abstracte patronen, grappige quotes of pop-art is, jouw schoenen worden een verlengstuk van wie jij bent.

2. Voor iedereen custom schoenen

Het mooiste van deze trend? Het is er voor iedereen! Van vrouwen die graag een speelse touch aan hun outfits toevoegen, tot pubers die zich willen onderscheiden op school en mannen die een subtiele stoere stijl willen uitdragen. Het maakt niet uit wie je bent, beschilderde schoenen zijn altijd cool.


3. Milieuvriendelijk en budgetproof

In plaats van steeds nieuwe schoenen te kopen, kun je een oud paar sneakers of Dr. Martens laten beschilderen en ze een heel nieuw leven geven. Het is duurzaam, uniek en stukken goedkoper dan steeds weer een nieuw paar in de winkel te kopen. Uiteraard maak je ze eerst schoon in dit geval voordat je ze opstuurt.

Voorbeelden van gedecoreerde schoenen

Nikes hebben de kenmerkende swoosh

Bij Nikes kan je iets leuks doen met de swoosh. Een kleurtje geven of bloemen of takjes eronder en overheen laten komen.

Zo kan je zorgen dat de kleuren van je schoenen matchen met wat je meestal draagt. De beschildering kan rustig en subtiel zijn of wat drukker en bonter, net wat jij wilt.


Spelen met kleuren en bloemen

Lieflijke kleuren of juist felle kleuren, bereik de sfeer die je wenst door goed te overleggen. Met kleurpaletten en foto's van bloemen kunnen we dat goed aftasten. Een snelle schets geeft jou een indruk hoe jouw schoenen eruit gaan zien.


Beschilderde schoenen als verrassing voor iemand anders

Als verrassing voor haar verjaardag liet de vriend van Gitte Nikes beschilderen. Vaak kan je wel achterhalen welke maat iemand draagt en dan laat je een nieuw paar bezorgen bij AyW.


Zustersklompjes met een persoonlijke touch

Zusterklompjes zijn uitermate geschikt om te beschilderen, er zijn zoveel dezelfde klompjes in het ziekenhuis of je vind het bijzonder dat die van jou opvallend anders zijn,

 

Iedere bedrijfs- of sportschoen kan op deze manier gepersonaliseerd worden. Wie komt een keer met haar kunstschaatsen?


Bescherm jouw beauties goed

Zulke mooie handbeschilderde schoenen gun je een lang leven, daarom wordt geadviseerd er een water- en vuilafstotende spray van hetzelfde merk als de leerverf bij te kopen. Voor €15,95 heb je een grote bus die vlekken en waterschade voorkomt.


Om jouw schoenen netjes mee te nemen op vakantie kan je ze in een waterdichte tas stoppen. Schoenen op een hoopje kunnen beschadigingen maken en dat zou zonde zijn.

BESCHERMINGSSET: SPRAY + TAS voor €24,95


Conclusie

Beschilderde sneakers, gympen en Dr. Martens zijn dé trend voor iedereen die op zoek is naar iets unieks. Of je nu houdt van kleurrijke, creatieve designs of liever iets subtiels en stijlvols hebt, deze trend geeft je de vrijheid om jouw persoonlijke stijl uit te drukken. Dus waar wacht je nog op? Koop een paar nieuwe schoenen of haal je 'oude' weinig gedragen sneakers of Dr. Martens uit de kast en geef ze een complete make-over. Eén ding is zeker: met deze schoenen aan je voeten, loop je altijd in stijl.

Andere blogs over beschilderde schoenen


Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED